Termékeinkkel számos helyen találkozhatnak az országban.

Olyan különleges és közismert helyekre szállítottuk egyedi tervezésű és gyártású szöveteinket, mint az Országház, a Magyar Állami Operaház, a Fővárosi Operettszínház, vagy a Vígszínház, de részt vettünk a Petőfi Irodalmi Múzeum, a Posta Múzeum, a Visegrádi Királyi Palota és a Gödöllői Királyi Kastély rekonstrukciós munkálataiban is, a korabeli bútor- és falikárpitok, függönykárpitok újragyártásával.

Kiemelkedő referenciánk a felsoroltak közül a gödöllői Grassalkovich Kastély, ahova 2000. és 2010. között rendkívül sokfajta, különleges alapanyagú és a történelmi kornak megfelelő szövetet gyártottunk.

Továbbá referenciáink közé tartozik a MÁV és a MÁV-Start, a BKV és a BKK valamint több területi volántársaság, amelyeknek elsősorban nehezen éghető ülésszöveteket és függönyöket szállítottunk, ill. szállítunk kőszegi gyárunkból.

Újabb egyedi termékcsoportunk a babahordó kendő szövetcsalád. A baba hordozó kendő piac komolyat fejlődött az utóbbi időben. Büszkék vagyunk hogy olyan egyedi alkotókkal dolgozhatunk együtt mint a Gremese vagy a Tinge Garden.  E célra gyártott szöveteinket tanúsított ÖKO-TEX-es természetes alapanyagból készítjük.

Gödöllői Királyi Kastély, főhadsegéd

Postamúzeum (Postapalota) falikárpit és függöny, 2000


Országházi társalgó, folyosó kanapéi: "Parlament" jacquard plüss, 2002


Gödöllői Királyi Kastély, 2000 - 2010

Weboldalunk cookie-kat használ. Az oldal használatával ehhez hozzájárul. További információ

Adatvédelmi tájékoztató

Bezárás