Magyarország legnagyobb bútorszövet választéka

Közel 90 éves múltra visszatekintő társaságunk főtevékenysége bútorszövetek gyártása és forgalmazása, illetve kárpitos kellékek kis- és nagykereskedelme. Magyarország legszélesebb bútorszövet kínálata.




Bútorszövet Mintabolt


Kereskedelmünk a Budapest XIII. kerület Röppentyű utca 61. szám alatti kis- és nagykereskedésünkben ASTE márkanév alatt folyik. Jelenleg kínálatunk és áruválasztékunk a legnagyobb Magyarországon. Saját gyártmányaink mellett a világ minden tájáról származó termékekkel, várjuk vásárlóinkat.

Mintaboltunk nyitvatartása:

Hétfő – Csütörtök: 8:00 – 16:30

Péntek: 8:00 - 14:00


A hozzánk betérőket folyamatos akciók várják, kifutó termékeinket 30-50%-os árengedménnyel értékesítjük.

Aste Bútorszövet Bemutatóterem
Szőnyeg, amitől padlót fogsz!

Rug & Roll Budapest

Bemutatótermünkben már a bútorszövetek és kárpitos kellékek mellett készletről elérhető szőnyegek nagy választéka. Rendelését leadhatja ide kattintva a szőnyeg webáruházban.

 
Szőnyeg Webáruház Budapest
 

Kik vásárolnak tőlünk?

Aste logo
 
 

Bútorszövetek, kárpitanyagok, textíliák

Bútorszövet választékunk kialakításánál mindig azon vagyunk, hogy a szerteágazó vásárlói igényeknek minél jobban megfeleljünk. Ezeken az oldalakon csak ízelítőt talál a választékból. A teljes kínálat mintaboltunkban tekinthető meg. Ezen az oldalon a kárpit anyagok típusa szerint csoportosítottunk. Minden egyes csoport több bútorszövet kollekciót tartalmaz. A bútorszövet kollekciók színpalettája általában 3-4 színtől, 20-30 színig terjedhet, de akár egyedi színkombinációk legyártása is lehetséges, így a maximális színválaszték a végtelenhez konvergál. Az oldalunkon szereplő bútorszövet árak fogyasztói árak és az ÁFA-t tartalmazzák.

Inkább árkategória szerint keresek!




Öltöztesse át bútorát

Nézze meg, hogy hogyan is nézne ki bútora egy - egy szövet mintával. Bútoröltöztető programunk segítségével, most több mint 100 féle mintát tekinthet meg egy ülőgarnitúrán és akár párosíthatja is a különböző mintákat egymással.

Weboldalunk cookie-kat használ. Az oldal használatával ehhez hozzájárul. További információ