Bemutatjuk egyedi és modern bútorszövet kollekciónkat, mely 12 egészen speciális, egymástól különböző anyagból áll. A 2016-os sikerkollekció 2017-ben 4 darab, 2018-ban 3 darab új szövettípussal bővült. Az összekötő kapocs a termékek között az innováció. A modern technológia és a természetes anyagok ötvözésével a gyártó elegáns, kifinomult anyagokat hozott létre, melyeket ráadásul sikerült rendkívül ellenálló tulajdonságokkal felruháznia. A kollekció szlogenje, a Tegye Divatossá Otthonát, az olasz designra és az egyedi megjelenésre utal.

Gusto - Tartós elegancia

Egy új technológiának köszönhetően létrejöhetett egy olyan szintetikus nubuk amely sokkal időtállóbb a természetes megfelelőjénél, ugyanakkor rendelkezik annak kellemes tulajdonságaival. A nubuk a bőrök királynője, semmihez sem fogható puhaságával, bársonyos tapintásával és eleganciájával. Óriási különbség azonban, hogy a Gusto takarításához nincs szükség speciális tisztító anyagokra, köszönhetően a vízlepergető védőrétegnek legtöbbször egy papírtörlő is megteszi. Természetes társával ellentétben UV fény hatására nem változik a színe sem hosszú távon, nincs szükség különleges krémekre az árnyalatának megőrzéséhez. Két szóban tartós és elegáns.


Hogyan tudok vásárolni?
Termékadatlap megnyitása
gusto_d_1000x400
GUSTO_katalog_2016_EN_colori

Arona - 70% BŐR

Kellemes tapintású, modern, extravagáns megjelenésű, 70%-ban valódi bőrből készült textilbőr. Az elegancia és a design találkozása, elsőosztályú minőséget eredményez. Kifejezetten egyedi darab, bátran ajánljuk!Hogyan tudok vásárolni?
Termékadatlap megnyitása
modern butorszövet

Lungo - Szín-tenger

Újabb mutatós kollekcióval bővül az exkluzív, vízzel tisztítható szöveteink választéka. A színválaszték ez úttal brutális, a szokásos elérhető áron. Ekkora színválasztéknál könnyen elbizonytalanodhatunk, de ne adja fel! Jöjjön el mintaboltunkba és válassza ki az önnek leginkább tetszőt!Hogyan tudok vásárolni?
Termékadatlap megnyitása
modern butorszövet

Presto - Modern klasszikus

Kiemelkedően magas kopásállósága mellett a szövet elemi szálai speciális tulajdonságokkal rendelkeznek. Egyrészt elnyelik a hőt, így nem lesz kényelmetlen melegben sem a testünk által termelt hő bőrünk és a szövet érintkezésénél, mivel a nedvesség elpárolog. Másrészt pedig a szálak kialakítása miatt egy látványos árnyékeffektus jelentkezik a bútoron amely erős kontrasztjaival tágasabbá teszi érzékelésünk. Speciális kikészítése nem engedi magába szívni a folyadékot. Égéskésleltetett technológiával készült, tesztelés során a cigarettaparázs sem okozott benne kárt. Ezen tulajdonágait figyelembe véve, remek választás lehet forgalmas közösségi tereknek vagy szórakozóhelyeknek is.

Extrém kopásállóság!! > 65.000 Martindale

Hogyan tudok vásárolni?
Termékadatlap megnyitása
modern butorszövet
PRESTO_catalogo_catalog_2016

Sorrento - Családálló textilbőr

Szereti a vacsorát TV nézés közben elfogyasztani, de ez pár ételnél fokozott koncentrációt követel? (ami egy fárasztó nap után tudjuk milyen nehéz lehet) Esetleg félszemmel mindig a gyerkőcöt kell figyelni, hogy ne maszatoljon össze mindent? Az Easyclean bevonatú 2016-os tervezésű Sorrento műbőrrel, nincs több aggódás a foltos kanapé miatt. A szövet extrém magas, 50.000 feletti (martindale) kopásállósággal rendelkezik és speciális Easyclean réteggel van ellátva, mely meggátolja a szennyeződések lerakódását és egy papírtörlővel bármilyen szennyeződést eltávolíthatunk. Mindemellett olasz textiltervezési stílusnak megfelelő széles színválasztékot kapott, a klasszikustól az extravagánsig.

Sikeres teszteknek vetettük alá a következő “támadásokkal” szemben is: golyóstoll, zsírkréta, filctoll, szövegkiemelő. A szokásos gyanúsítottakkal (kávé, tea, sár, vér, zsír, olaj) könnyedén elbánt.

Hogyan tudok vásárolni?
Termékadatlap megnyitása
sorrento_b_1000x400
Sorrento_catalogo_IT-ANG_colori-2

Esperta - Új generációs nubuk

Az Esperta kollekció esetében tulajdonképp egy szintetikus nubukról beszélünk.
- Hogy ez mit is jelent?
- Rendelkezik a nubuk eleganciájával és egyéb kellemes, hasznos tulajdonságaival, viszont sokkal tartósabb és könnyebben tisztítható, mint természetes társai.
Hogyan tudok vásárolni?
Termékadatlap megnyitása
esperta_c_1000x400
ESPERTA_katalog_ANG_kolory

Lucca - Pasztell varázslat

Gyönyörű ízléses színek közül választhat az, aki a Lucca kollekció mellett teszi le a voksát. Köszönhetően speciális kikészítésének, tisztításához nincs szükség vegyi anyagokra, egy vizes papírtörlővel a legmakacsabb szennyeződést is könnyen eltávolíthatjuk. Ülőgarnitúrákon nagyon mutatós, kategóriájában ez az egyik kedvencünk.
Hogyan tudok vásárolni?
Termékadatlap megnyitása
lucca_1000x400_a
aste-butorszovet-lucca-minta-2

Liberto - Sokoldalú felhasználás, modern bútorszövet

Csodás színekkel száll versenybe a vevők kegyeiért a Liberto kollekció. Speciális kikészítése révén, egyszerűen vízzel tisztítható bútorszövet. Családoknak ideális választás lehet.
Hogyan tudok vásárolni?
Termékadatlap megnyitása
liberto_1000x400
aste-butorszovet-liberto-minta-2

Imperia - Tartós új hatás

Az Imperia kollekciót elsősorban a visszafogott elegancia kedvelőinek ajánljuk. Esztétikus megjelenése mellett, nagyon-nagyon kellemes a tapintása. 100.000 martindale feletti kopásállóságának, és a speciális, könnyen tisztítható rétegének köszönhetően, ideális választás lehet kisgyerekes családoknak. Esetleg a kisállata, házikedvence is ejtőzhet rajta egyet a nélkül, hogy maradandó szennyeződést, kárt okozna a bútorszövet felületén.Hogyan tudok vásárolni?
Termékadatlap megnyitása
imperia_1000x400_a
aste-butorszovet-imperia-minta-2

Essenza - Díjnyertes textilbőr

A klasszikus és a modern technológiák találkozása. A bútorszövet 70%-ban valódi bőrt tartalmaz, a bőr felülete pedig egy hajszálvékony speciális védőréteggel van ellátva. Egy gyűrődés és kopásálló, rendkívül robosztus textilbőrt jött létre, megőrizve a valódi bőr esztétikusságát, és tapintását.  • Sokkal ellenállóbb a fizikai és kémia behatásokra (mosószer, UV sugárzás, dörzsölés)
  • Rugalmas
  • Nem repedezik vagy porlad hosszú távon sem

Hogyan tudok vásárolni?
Termékadatlap megnyitása
essenza_a_1000x400

Cortina - Lágy színek

A már megszokott minőség és modern, letisztult design mellett, a Cortina 100 000 martindale nagyságú kopásállósággal lett felruházva. A szövet egy speciális réteg hozzáadásának köszönhetően, nem engedi magába szívni a szennyeződést, így az egyszerűen egy nedves törlőkendővel, vízzel tisztítható. Magas minőség, elérhető áron.

Extrém kopásállóság!! > 100 000 Martindale

Hogyan tudok vásárolni?
Termékadatlap megnyitása
modern butorszövet

Puento - Természetes és ellenálló

A pamut egy természetes alapanyag melyet több mint 1000 éve ismerünk és szeretünk. Azonban a pamutszövetekkel kapcsolatban sokszor az a panasz, hogy gyűrődnek, összemennek vagy könnyen feltöltődnek elektrosztatikusan. Erre nyújt megoldást a Puento mely speciális szövésével 15 % poliészter felhasználásával, megszünteti teljes mértékben a pamutból készült kelme negatív tulajdonságait egyedi textúrájú és ellenálló felületet hoz létre. A látvány pedig természetes és kellemes az érzékeknek.Hogyan tudok vásárolni?
Termékadatlap megnyitása
puento_1000x400
PUENTO_catalogo_catalog_2016_colori

modern bútorszövet

Weboldalunk cookie-kat használ. Az oldal használatával ehhez hozzájárul. További információ

Adatvédelmi tájékoztató

Bezárás