Esztétikus megjelenés

Legnépszerűbb kollekcióink

A szövetek a természetes alapanyagok, az innovatív módszerek és a modern technológia segítségével készültek. Az elegáns, kifinomult szövetek választékában, a klasszikus hatású darabok mellett, olykor extravagáns színekben pompázó bútorszöveteket is találhatunk. Közös jellemzőjük a tartósság, megbízhatóság és a professzionális szakértelemmel tervezett részletesség.

Elérhető áron

 

Kapható: 2019. Augusztus - tól

A Select egy márkát, bútorszövet és textilbőr termékcsaládot jelöl, változatos design egyveleg, egy közös tulajdonsággal – időtlen trendeket képvisel melyek soha nem mennek ki a divatból.
Minden kategóriából gondosan kiválasztott ipari remekek, ezért is illenek olyan jól számos stílusú enteriőrhöz.

 

Frissült: 2020. Május

Az EMOTIVERO Kollekció 6 különböző szövettípusból tevődik össze. A teljesen új a formatervezés és speciális kikészítésük révén ellenállóságuk hosszas felhasználást ígér. Kiváló ár-érték arány!

 

Frissült: 2019. November

Bemutatjuk egyedi és modern bútorszövet kollekciónkat, mely 12 egészen speciális, egymástól különböző anyagból áll. A 2016-os sikerkollekció 2017-ben 4 darab, 2018-ban 3 darab új szövettípussal bővült.

 

Kapható: 2017. Szeptember - től

Olyan tulajdonságokat tudhat magának, mint: magas kopásállóság, fénytartósság, égéskésleltetés, antibaketerialitás, vízállóság és könnyen tisztíthatóság. Előszöri hallásra sokan nem hinnék de érdemes saját szemmel meggyőződni róla.

 

Kapható: 2017. Július - tól

A modern technológiának hála a klasszikus szövési technikákat egyre egyszerűbben és költséghatékonyabban lehet automatizálni. A magas szakértelem és a gyártói adottságok elérhetővé tették a kiemelkedően jó ár-érték arányú zseníliás szövési tecnikájú kollekciók létrejöttét.

 

Frissült: 2018. Szeptember

Ezek a legmodernebb technológiával gyártott szövetek egy speciális réteg hozzáadásával képesek megóvni a bútorszövetünket a leggyakoribb balesetekkel szemben. Két új szövet csatlakozott a kollekcióhoz:Tarim & Samoa bútorszövet.

 

Kapható: Folyamatosan frissül

Rendkívül ellenálló a különböző környezeti hatásokkal szemben.
UV álló, vízálló, vízlepergető tulajdonságúak, esztétikus és strapabíró szövetek.
Bátran ajánljuk szállodáknak és egyéb vendéglátó helyiségeknek is.

Weboldalunk cookie-kat használ. Az oldal használatával ehhez hozzájárul. További információ

Adatvédelmi tájékoztató

Bezárás