Esztétikus megjelenés

Legnépszerűbb kollekcióink

A szövetek a természetes alapanyagok, az innovatív módszerek és a modern technológia segítségével készültek. Az elegáns, kifinomult szövetek választékában, a klasszikus hatású darabok mellett, olykor extravagáns színekben pompázó bútorszöveteket is találhatunk. Közös jellemzőjük a tartósság, megbízhatóság és a professzionális szakértelemmel tervezett részletesség.

Elérhető áron

 

Kapható: 2018. Február-tól

Az EMOTIVERO Kollekció 3 különböző szövettípusból tevődik össze. A teljesen új a formatervezés és speciális kikészítésük révén ellenállóságuk hosszas felhasználást ígér. Kiváló ár-érték arány!

 

Kapható: 2017. Szeptember - től

Olyan tulajdonságokat tudhat magának, mint: magas kopásállóság, fénytartósság, égéskésleltetés, antibaketerialitás, vízállóság és könnyen tisztíthatóság. Előszöri hallásra sokan nem hinnék de érdemes saját szemmel meggyőződni róla.

 

Kapható: 2017. Július - tól

A modern technológiának hála a klasszikus szövési technikákat egyre egyszerűbben és költséghatékonyabban lehet automatizálni. A magas szakértelem és a gyártói adottságok elérhetővé tették a kiemelkedően jó ár-érték arányú zseníliás szövési tecnikájú kollekciók létrejöttét.

 

Frissült: 2017. Március

Bemutatjuk egyedi kollekciónkat, mely 9 egészen speciális, egymástól különböző anyagból áll. A 2016-os sikerkollekció idén 4 darab új szövettípussal bővült.

 

Kapható: 2016. November-től

Ezek a legmodernebb technológiával gyártott szövetek egy speciális réteg hozzáadásával képesek megóvni a bútorszövetünket a leggyakoribb balesetekkel szemben.

 

Kapható: Folyamatosan frissül

Rendkívül ellenálló a különböző környezeti hatásokkal szemben.
UV álló, vízálló, vízlepergető tulajdonságúak, esztétikus és strapabíró szövetek.
Bátran ajánljuk szállodáknak és egyéb vendéglátó helyiségeknek is.